GREEN SMOOTHIE - AZ ÉLTETŐ ZÖLDEK

YoutubeFacebook

21 napos kihívás

A zöld turmixok manapság nagyon népszerűek és mi azt szeretnénk, hogy minden háztartásban ott legyenek. A zöld turmix nem egy újabb divatos hóbort vagy diéta, hanem egy fantasztikus felfedezés, hogy az egészség mindenki számára elérhető nem számit hogy hogyan él, hogy mennyi pénze van.

A zöld turmixokat Victoria Boutenkonak köszönhetjük, hiszen energiát és időt nem ismerve kutatta ezeknek a varázslatos zöld levelűeknek a hatását az emberi szervezetre.

Ez nem egy diéta ez egy életstílus! Amely megváltoztathatja a minden napjaidat, a közérzetedet, a kedvedet, a bőrödet. Próbáld ki és Te is és érzed majd magadon a változást.

Kezdd el megfigyelni, milyen ételtől érzed magad valóban jól, milyen táplálék válik valóban az egészségedre. Alakítsd ki azt a táplálkozást, ami számodra a legjobb, hiszen Te vagy önmagad legkitűnőbb szakértője. Ebben próbálunk meg neked segíteni. Megmutatunk egy utat, amelyen együtt indulunk el és járunk végig.

Mi is a 21 napos zöld turmix kihívás?

Először is szeretnénk azt a nézetet eltörölni, hogy a zöld turmixoknak nincsen jó ízük. A JÓL elkészített turmixnak kifejezetten kellemes íze van! Több mint, jóízű! Nem túl édes, nem túl keserű, a legszokatlanabb íz, amit valaha éreztél, és csupán egyetlen szópár illik rá tömény frissesség!

Ebben a 21 napban fokozatosan emeljük a napi zöld turmix adagod. Hiszen mit mindenben itt is nagyon fontos a fokozatosság. A máj megterhelése miatt az első két napban 2,5 dl zöld turmixszal kezdünk. A 3.-4 napban 0,5l, a hét végére pedig már 1 l turmixot fogyasztunk el.

A zöld turmixokhoz nem kell más csak friss BIO vegyszermentes zöld levelű és gyümölcs. Nagyon sokan félnek a gyümölcsök cukor tartalmától. A gyümölcscukor teljesen más és nagyban különbözik a feldolgozott cukortól. A gyümölcscukor energiát ad csökkenti a fáradság érzetet, megkönnyítik a magnézium felszívódását.

Az első turmix elkészítésénél hajlamosak vagyunk minél több zöldet beletenni a turmixba. Ennek az lesz az eredménye, hogy a turmix nem túl jó ízű. A turmixok 60% zöld levél és 40% gyümölcs. A gyümölcsök teszik igazán kellemessé a turmixunk ízet. Mindenkinek más az ízlése. Van, aki az édeset van, aki a sósat szereti. Próbálkozz és meglátod, megtalálod a neked megfelelő íz világot.

Ebben a 21 napban kettős lehetőség lapul. Van, aki csak ki szeretné próbálni és van, aki méregteleníteni vagy testsúlyt csökkenteni szeretne. Mindkettő számára lehetőséget kínálunk.

Miben is segít neked a 21 napos zöldturmix kihívás?

 • több energia

 • fiatalabb, egészségesebb bőr,

 • jobb emésztés,

 • jobb életkedv,

 • jobb összpontosítás.

Mit egyél a 21 nap alatt?

Nem szeretnénk senkinek az étkezési szokását megváltozatni, mert aki napi 0,5 l zöldturmixot megiszik, az már nagyban hozzájárult az egészsége és életminősége javításához.

Amennyiben valaki méregteleníteni illetve testsúlyt csökkenteni szeretne, annak természetesen a napi zöldturmix mennyiségét növelnie kell a kívánt hatás eléréséhez. Minél többet iszunk ezekből a csodálatos zöldlevelüekből

A napi 1-2 l turmixon felül nyugodtan ehetsz bármit, ami nyers. Gondolunk itt a zöld kevert salátára, gyümölcsökre, zöldségekre, nyers krékerekre, nyers sütikre, superfoodokra pl. goji bogyó, inka bogyó.

Aki húsevő az nyugodtan egyen húst (nyilván ne rántva bő olajban), halat, tojást.

Magokat pl. kesudió, mandula, dió. Nagyon ajánljuk a hántolt kendermagot illetve a lenmagot magas rost tartalmuk miatt.

Naponta nyugodt megehetsz 1 szelet teljes kiőrlésű lisztből készült jó minőségű kenyeret.

Gombát mindenkinek nagyon ajánlom figyelmébe nagyon magas fehérje tartalma illetve D- vitamin tartalma miatt.

Mi az, ami kerülendő a 21 napban?

 • Fehér lisztből készült kenyerek, tészták,

 • cukor,

 • burgonya,

 • csokoládék, cukorkák,

 • rizs.

Azoknak, aki a szokásos vegyes étrenden élnek a napi zöldturmix fogyasztása fokozatosan hétről hétre, hónapról hónapra hatalmas változásokat eredményez!

A zöld turmixok fogyasztása csökkenti a víz iránti vágyunkat. Nagyon fontos, hogy sok vizet igyál ezáltal is segíted a szervezeted méregtelenítését. Nagyon fontos a rendszeres testmozgás, lehet az akár a jó levegőn való sétálás vagy futás, úszás. Ki mit szeret.

Akik fogyni, avagy méregteleníteni szeretnének azoknak 1l zöld turmix és sok nyers étel fogyasztását ajánljuk!

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a nálunk megvásárolható zöld turmixok elkészítéseshez mindig friss BIO zöld levelűeket használjunk, illetve nagy gondot fordítunk a zöld levelek változatosságára. Nem csak egy zöldet használunk, hanem mindegyik turmixunkat más- más zöld levelűvel készítjük el. Hiszen minden zöld levelűnek más és más az összetevője illetve a szervezetre gyakorolt hatása!

A 21 napos zöld turmix kihívásban résztvevők az alábbi kedvezményekben részesülnek:

 • 10% kedvezmény a zöld turmixok árából,

 • 10 % kedvezmény minden superfood feltét árából,

+ 1 db ingyenes kristálysóbarlang belépő.

A zöldturmixok hűtőszekrényben tarolva 3 napig tarolhatóak el. Fogyasztás előtt alaposan felrázandó. Felbontás után aznap fogyasszátok el.

A turmixok a Mozsár utca 7. szám alatt lévő üzletünkben hétfőtől-péntekig 10.00-20.00 ig, illetve szombaton 10.00-16.00 ig vehetőek át. Továbbá szombaton a MOM parkban a Bio piacon 6.30-12.00 ig megtaláltok bennünket.

Érdemes a zöld turmixot előre megrendelni az alábbi telefonszámon: 06/1 312 1646.

A 21 nap letelte után is érdemes a napot legalább 0,5 l zöld turmixszal kezdeni. Hiszen ez egy fantasztikus életstílus, amellyel javítjuk, illetve szinten tartjuk egészségünket.

Itt az idő, hogy a reggeli pirítóst zöld turmixra cseréld! Gyere és próbáld ki velünk! A hatás nem marad el.

Sóker logo

Zöld turmix cím
SÓKER SÓBARLANG ÉS ZÖLDTURMIXBÁR

MOZSÁR UTCA 7.
BUDAPEST - VI. KERÜLET

Zöldturmixbár nyitvatartás
HÉTFŐ-PÉNTEK: 10.00-20.00
SZOMBAT: 10.00-16.00
VASÁRNAP: ZÁRVA
email ikon
info ikon
sóbarlang programok
www.kristalysobarlang.hu

webáruház
www.soker.hu

sótégla, építés
www.sotegla.hu

Sóker Zöldturmix Bár © 2015