GREEN SMOOTHIE - AZ ÉLTETŐ ZÖLDEK

YoutubeFacebook

Petrezselyemfélék

A z egyik leggyakoribb és legismertebb zöld, számtalan fajtája van. Tápanyag tartalma igen jelentős. Az egyik legjobb lúgosító növényünk. Rendkívül jó hatással van a vér tisztítására, és ezzel az allergia elleni küzdelem egyik leghatásosabb gyógyszere. Hat a hörgők munkájára és öntisztulására, valamint csökkenti a rájuk ható ingereket. Nagyon hatásos az allergiás tüsszögés ellen.

Erős vízhajtó és vizelethajtó, tisztítja a húgyhólyagot és a veséket, valamint serkentőleg hat a vesék működésére. Ezt elsősorban nagymennyiségű káliumtartalmának köszönhetjük. A petrezselyemben sok a vas. Hatékonyabb, mint a vastabletták, mert a természetes környezetből illetve a táplálékunkból származó hatóanyag felszívódása a "táplálék kötés" miatt sokkal jobb!

A petrezselymet önmagában nagy mennyiségben nem ajánlott fogyasztani, pláne a kismamák bánjanak vele elővigyázatosan. De kis mennyiségben, nagyon ajánlott akár a napi fogyasztása is. A petrezselyem kiváló immunerősítő, kúraszerű fogyasztásával fokozhatjuk a szervezet ellenálló képességét szinte bármely betegséggel szemben.

Sóker logo

Zöld turmix cím
SÓKER SÓBARLANG ÉS ZÖLDTURMIXBÁR

MOZSÁR UTCA 7.
BUDAPEST - VI. KERÜLET

Zöldturmixbár nyitvatartás
HÉTFŐ-PÉNTEK: 10.00-20.00
SZOMBAT: 10.00-16.00
VASÁRNAP: ZÁRVA
email ikon
info ikon
sóbarlang programok
www.kristalysobarlang.hu

webáruház
www.soker.hu

sótégla, építés
www.sotegla.hu

Sóker Zöldturmix Bár © 2015