GREEN SMOOTHIE - AZ ÉLTETŐ ZÖLDEK

YoutubeFacebook

Szuper élelmiszerek avagy Superfoodok

A legjobbat, amit a föld adhat! A PlanetBIO – nál abban hisznek, hogy minden élelmiszernek, tisztának, természetesnek, vegyszermentesnek kellene lennie, ezért ragaszkodnak hozzá, hogy a termékeik a lehető legjobb minőségűek legyenek. Éppen ezért a PlanetBIO márkanév alatt forgalmazott termékek, csak a legjobb minőségűek és organikus gazdálkodásból származók lehetnek.

A PlanetBIO termékek vitaminokban, ásványi anyagokban, antioxidánsokban bővelkedő, magas tápértékű növényekből készülnek. Az ősi kultúrákban világszerte közismert volt ezeknek a növényeknek a gyógyító hatása. Manapság pedig ételeinket is egyedivé tehetjük különleges ízeikkel. Hisznek abban, hogy szervezetünket egészséges ételekkel kell táplálnunk. A PlanetBio termékek éppen ezért mentesek növényvédő szerektől, adalékanyagoktól, illetve genetikailag módosított alapanyagoktól. Fontos, hogy a növények a lehető legtöbb enzimet és tápanyagot megőrizzék a termesztés során.

Fő céljuk, hogy olyan növényeket hozzanak el, amelyeket az évszázadok során különböző népek legjobban megbecsültek, és amelyek a legjobb hatással voltak az emberi egészségre. Közülük is azokat, amelyeknél mindenkor garantálni tudják a lehető legjobb minőséget. Abban hisznek ugyanis, hogy kizárólag legjobb minőségű termékek tudnak hozzájárulni az immunrendszer megerősítéséhez, a jó közérzethez és a szervezet megfelelő energiaszintjének fenntartásához.

A PlanetBIO csak olyan élelmiszereket forgalmaz, amelyek megfelelnek a nemzetközi biotermékek termelésére vonatkozó szabványnak, amely kizárja a genetikailag módosított élelmiszerek előállítását

Sóker logo

Zöld turmix cím
SÓKER SÓBARLANG ÉS ZÖLDTURMIXBÁR

MOZSÁR UTCA 7.
BUDAPEST - VI. KERÜLET

Zöldturmixbár nyitvatartás
HÉTFŐ-PÉNTEK: 10.00-20.00
SZOMBAT: 10.00-16.00
VASÁRNAP: ZÁRVA
email ikon
info ikon
sóbarlang programok
www.kristalysobarlang.hu

webáruház
www.soker.hu

sótégla, építés
www.sotegla.hu

Sóker Zöldturmix Bár © 2015