GREEN SMOOTHIE - AZ ÉLTETŐ ZÖLDEK

YoutubeFacebook

REVOBLEND rb500 Turmixgép

Egy igazán finom krémes zöldturmixhoz elengedhetetlen egy jó turmioxgép.

„A Revoblend a nap egy új étkezési kultúra univerzumában”

A Revoblend hozzáférhetővé teszi a sejtszintű természetes élelmiszert és a felhasználót a tápanyagok legmagasabb potenciáljával ajándékozza meg, egyidejűleg magas tápanyagsűrűségnél játékos módon. Az ebből következő fizikai és mentális elégedettség, amely a test sejtszinten való telítettsége által jön létre, magáért beszél.

RB 500 modell

Az RB 500-as modell a felülmúlhatatlan nagy sebességű turmixgép. BPA-mentes kétliteres tartállyal és Sixwave Revoblade pengékkel kerül szállításra. Ez a modell a teljesítménytartalékaival egyszerűen minden kihíváshoz alkalmas, és például kb. 30 másodperc alatt készít Önnek extra krémes smoothie-t zöld levelekből. A különösen rövid működési időnek +köszönhetően még inkább kíméli a tápanyagokat, és ezt már az első kortytól érezni. Az RB 500-ban a színtiszta élvezet keveredik legmagasabb színvonalon az igen könnyű kezelhetőséggel és tisztítással. Bevethető a következő területeken: a desszertektől, csonhéjasokból előállított krémektől, pesztóktól, smoothie-któl a fagylalton, salsán, leveseken, gabonaliszteken, csonthéjasokon és rügyeken át a sós sütemények tésztájáig egyetlen tartályban. Az RB 500-zal mindez igen könnyű és egyszerűen szórakoztatóbbá teszi ételeinek elkészítését, teljesen mindegy, hogy szárazon vagy nedves alapanyagokkal szeretne dolgozni. A Revoblend modell képes a levélzöld sejtjeit feltörni és ezzel lényegesen hozzájárul egészségének védelméhez, ami szintén nem lebecsülendő. Vitális, feldolgozatlan élelmiszer, amely kíméletesen lesz felaprítva, életerőt ad és erősíti az immunrendszert. Ez a mi hozzájárulásunk egy hosszú, egészséges, vitalitással és életörömmel teli élethez.

Ralf Brosius követelményei a vágópengéket illetően az befolyásolta, hogy: szuperfinom aprítás élelmiszerek széles skáláját illetően (nedves, száraz, olajos) a legrövidebb idő alatt megtörténjen. Ennek során a tápanyagokat a lehető legmagasabb szinten meg kell őrizni és egyúttal az ízélményt ínyenceknek megfelelő szinten kell elérni. Ezt a célt elértük a Sixwave RevoBlades-ünkkel és ezt vevőink is újra és újra megerősítik: a Revoblend krémes állaga és összehasonlíthatatlan íze egyidejűleg magas tápérték-potenciálnál egyszerűen világklasszis.

  • Revoblend 10 éves garancia
  • Nyers ételre tervezve
  • BPA (bisphenol-A)-mentes 2 literes tartály tritánból (nedves és száraz alkalmazásra egyaránt)
  • 1500 Watt
  • 32.000 V/perc feszültségig
  • Sixwave RevoBlades pengék csiszolt japán nemesacélból
  • 10 éves garancia (kivéve a kopóalkatrészekre)

Sóker logo

Zöld turmix cím
SÓKER SÓBARLANG ÉS ZÖLDTURMIXBÁR

MOZSÁR UTCA 7.
BUDAPEST - VI. KERÜLET

Zöldturmixbár nyitvatartás
HÉTFŐ-PÉNTEK: 10.00-20.00
SZOMBAT: 10.00-16.00
VASÁRNAP: ZÁRVA
email ikon
info ikon
sóbarlang programok
www.kristalysobarlang.hu

webáruház
www.soker.hu

sótégla, építés
www.sotegla.hu

Sóker Zöldturmix Bár © 2015