GREEN SMOOTHIE - AZ ÉLTETŐ ZÖLDEK

YoutubeFacebook

Tyúkhúr

A tyúkhúrt sokan csak gyomnövénynek vagy gaznak tartják, pedig ennek a növénynek figyelemre méltó gyógyító hatásai vannak, sok betegséget megelőzhetünk vagy kúrálhatunk vele hatékonyan.

Segít a görcsök, aritmia, neurózis, gyomorfekély esetén. A növényt használják hashajtóként és vízhajtóként, valamint arthritis, köszvény, reuma és különféle sérülések esetében. Ha álmatlanságtól, elhízástól, szemgyulladástól szenvednek, szintén jól jöhet ez a szerény kis növény. Sőt, újabb információk szerint diabéteszes betegek számára nélkülözhetetlen ez a zöldféle. Rendszeresen használják, kisebb mennyiségben. Alacsonyan tarja a vércukorszintet és szabályozza az egész endokrin rendszer működését. A tyúkhúr javítja az általános anyagcserét. Tisztító hatása miatt azonban eltávolítja a mérgeket, normalizálja a máj – és a későbbiekben minden belső szervünk – működését. Diabétesz esetén ez nagyon fontos, de egészséges szervezetre is jó hatással van. Ásványi sókat pl. kovasav, kálcium, kálium, illóolajat tartalmaz. C- és E-vitamin tartalma miatt értékes emberi táplálék.

Álmatlanság, elhízás, szemgyulladás kezelésére is alkalmas.

Javítja az általános anyagcserét - epe és vese "munkáját" segíti a teája. Kőoldó hatása is van. Egyike azon ritka gyógynövényeknek, amelyek a vérben levő koleszterint szintet csökkentik.

Kiváló hashajtóként, vízhajtóként, ízületi gyulladásoknál, köszvénynél, reumánál, sőt a cukorbetegség enyhítésében is nélkülözhetetlen. Alacsonyan tartja a vércukorszintet és szabályozza a belső elválasztású mirigyek rendszerének működését.

Sóker logo

Zöld turmix cím
SÓKER SÓBARLANG ÉS ZÖLDTURMIXBÁR

MOZSÁR UTCA 7.
BUDAPEST - VI. KERÜLET

Zöldturmixbár nyitvatartás
HÉTFŐ-PÉNTEK: 10.00-20.00
SZOMBAT: 10.00-16.00
VASÁRNAP: ZÁRVA
email ikon
info ikon
sóbarlang programok
www.kristalysobarlang.hu

webáruház
www.soker.hu

sótégla, építés
www.sotegla.hu

Sóker Zöldturmix Bár © 2015