GREEN SMOOTHIE - AZ ÉLTETŐ ZÖLDEK

YoutubeFacebook

Mi is a zöld turmix avagy a green smothie?

Az élénkzöld „kotyvaléknak” kifejezetten kellemes illata van! Több mint, jóízű! Nem túl édes, nem túl keserű, a legszokatlanabb íz, amit valaha éreztél, és csupán egyetlen szópár illik rá: tömény frissesség!

Az ízletes, zöldturmixok elkészítése egyszerű, és fogyasztásukkal hozzáférünk a zöld levelű növények gyógyító erejéhez. Akármilyen étrenden is élsz, ha mellette rendszeresen iszol zöldturmixokat, akkor jelentős mértékben javíthatsz az egészségi állapotodon.

A zöldturmixok 60% -nyi BIO zöld levelet és 40 %-nyi BIO gyümölcsöt tartalmaznak. A zöld turmixok könnyen emészthetőek, felszívódásuk szó szerint már a szájban elkezdődik. A zöldturmixok a préselt levekkel ellentétben teljes élelmiszerek, mivel rosttartalmuk megőrződik! A rostfogyasztás fontos a gyomor-és béltraktuson keresztül történő kiválasztás szempontjából.

A zöld leveleket a magas tápanyagtartalmuk miatt keserűbbek, nem tartoznak a zöldségek közé és nincs bennük keményítő! Valójában az egyetlen olyan ételcsoport, amelyik segít a többi étel emésztésében, azáltal hogy serkenti az emésztő enzimek kiválasztódását.

A zöldturmixokat minden korú gyermek szereti. Természetesen az Ő esetükben is óvatosnak kell lennünk és a turmixok mennyiségét csak lassan fokozatosan szabad növelni, hogy a gyermek szervezete hozzászokhasson a folyékony formában fogyasztott nagy tápértékhez.

Kezdd el megfigyelni, milyen ételtől érzed magad valóban jól, milyen táplálék válik valóban az egészségedre. Alakítsd ki azt a táplálkozást, ami számodra a legjobb, hiszen Te vagy önmagad legkitűnőbb szakértője. PRÓBÁLD KI AZ EGYIK ÉLTETŐ ZÖLDTURMIXUNKAT!

Sóker logo

Zöld turmix cím
SÓKER SÓBARLANG ÉS ZÖLDTURMIXBÁR

MOZSÁR UTCA 7.
BUDAPEST - VI. KERÜLET

Zöldturmixbár nyitvatartás
HÉTFŐ-PÉNTEK: 10.00-20.00
SZOMBAT: 10.00-16.00
VASÁRNAP: ZÁRVA
email ikon
info ikon
sóbarlang programok
www.kristalysobarlang.hu

webáruház
www.soker.hu

sótégla, építés
www.sotegla.hu

Sóker Zöldturmix Bár © 2015